TEKENEN EN KNUTSELEN

Op maandag en dinsdagmiddag van half 4 tot 5 uur. Op woensdag van half 2 tot 3 uur! Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor deze leuke lessen!! De cursus wordt gegeven door Ilse Heij (www.creatiefvanhuisuit.nl). 0655177644

NIEUW: ARCHITECTUURLESSEN. 

Onder de naam COLEGIO geven Andrés en Isabel architectuur workshops voor kinderen. In een reis om de wereld bestuderen we de bijzondere steden, gebouwen en architecten aan de hand van creatieve workshops. Met wisselende technieken, variërend van tekenen, schilderen, boetseren, lijmen, knippen, vouwen, gieten en stapelen, leren we enerzijds een stukje architectuurgeschiedenis terwijl we anderzijds in elke cursus volop ruimte bieden voor het verkennen van ieders creativiteit.

De workshops worden gegeven in clusters van 3 lessen van elk 2 uur. Inschrijven kan per kluster van 3 lessen of voor meerdere klusters tegelijk. Bij inschrijving van meerdere kinderen of meerdere workshops wordt een korting gegeven.

Bel of mail gerust voor meer informatie! Of kijk op onze website: www.elkantoor.com/colegio

Isabel Driessen

0630294637

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.