Acitiviteiten voor volwassenen

Durven en vooral doen, mensen zijn creatiever dan ze zelf vaak denken. Ontdek je creativiteit in een leuke workshop TEXTIEL BEDRUKKEN, MOZAIEKEN, ZEEP GIETEN, PORTRET SCHILDEREN of GRAFFITI SPUITEN.

En voor wie zich al meer bewust is van zijn of haar creativiteit, of wie gewoon eens een dagje lekker los wil gaan, zijn er de ATELIERDAGEN. Materialen staan tot je beschikking, de lunch is geregeld. Leef je uit!

Workshops

Meld je aan voor een workshop, of maak er een bijzondere gelegenheid van. Bijvoorbeeld een moeder-dochter thee, een workshop op locatie, een workshop met high tea of borrel, een creatieve familiedag, etc. Neem contact met me op en samen regelen we het.

atelierdagen

Heerlijk klooien zonder op de rommel te letten, geen kinderen die thuis komen, kortom, een dag voor jezelf, an 10 uur tot 16 uur. Om half 1 staat er een lunch klaar, koffie en thee de gehele dag door. Je kan de spullen en materialen gebruiken die aanwezig zijn, zoals ezels, papier, verf, boards, kwasten, mozaïek, spuitbussen, inkten etc. Geef van te voren aan wat je nodig denkt te hebben. Deze dag kost slechts €37,50, De dag is in overleg te bespreken.. De activiteit gaat door bij minimaal 4 deelnemers.