GIFTS

Geef eens iets origineels! En iets unieks!  Ik maak drukwerkjes in briefkaartformaat en groter (15x20) om in te lijsten met passepartout. Deze zijn genummerd en gesigneerd. De opbrengst van de drukwerken komt ten goede aan het Parkinsonfonds. Voor bestellen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of telefoon (06-15657296). Prijzen varieren van €4 tot €15 exclusief verzendkosten. Bij bestellingen in grotere oplages is er korting mogelijk. De bestelling wordt opgestuurd. 

Natuurlijk kan je ook een artwork mixed media om canvas  als cadeau kiezen, dat is groter qua formaat en een unica. Kies voor een schilderij eerst het thema (bijv. dieren), daar zie je welke er nog te koop zijn. De prijzen staan erbij vermeld. 
Ook origineel zijn de glas kunstwerkjes, als hanger, broche of magneet of oorbellen te bestellen. Vermeld bij de bestelling het corresponderende nummer, in welke variant (hanger, broche etc), en of je er een koordje (inclusief) of ketting (zilver, meerprijs €5) bij wil.  De prijzen zijn €10 exclusief verzendkosten. 
 
 Ik doe ook mee met Pakje Kunst, dit zijn kleine werkjes die passn in een (voormalig) sigarettenpakje (8x6 cm). De (hergebruikte sigaretten) automaten waaruit je deze pakjes kan trekken vind je overla in het land, kijk daarvoor op de website van Pakje Kunst.