WELKE ACTIVITEITEN STAAN ER OP DE AGENDA?

  • 11 december           Graffiti met Rotterdampas om 12 uur (Aanmelden verplicht, gaat door bij voldoende deelnemers. Graffiti €25.)
  • Architectuurlessen voor kinderen op de donderdag. Zie info hieronder. 

 

ARCHITECTUURLESSEN

Onder de naam COLEGIO geven Andrés en Isabel architectuur workshops voor kinderen. In een reis om de wereld bestuderen we de bijzondere steden, gebouwen en architecten aan de hand van creatieve workshops. Met wisselende technieken, variërend van tekenen, schilderen, boetseren, lijmen, knippen, vouwen, gieten en stapelen, leren we enerzijds een stukje architectuurgeschiedenis terwijl we anderzijds in elke cursus volop ruimte bieden voor het verkennen van ieders creativiteit.

De workshops worden gegeven in clusters van 3 lessen van elk 2 uur. Inschrijven kan per kluster van 3 lessen of voor meerdere klusters tegelijk. Bij inschrijving van meerdere kinderen of meerdere workshops wordt een korting gegeven.

We beginnen in de herfstvakantie met een 3 daagse ochtend cursus over de stad New York! Daarna is er elke donderdag middag een workshop met wisselende thema's.

Bel of mail gerust voor meer informatie! Of kijk op onze website: www.elkantoor.com/colegio

Isabel Driessen

0630294637

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KUNSTCADEAUTJES KOPEN

Nu er voorlopig geen workshops en lessen gegeven kunnen worden, wil ik u graag de kunst onder de aandacht brengen. Bij Neefart-eigen werk staat divers werk te koop. Van groot en duurder werk tot leuke kleine kunstcadeautjes. De prijzen staan erbij vermeld, bestellen kan via e-mail en telefoon. Kijk of er iets van uw gading bij zit! Het kan worden verstuurd of afgehaald worden.

glassieraden 1 t m 6 wielrenners
(ZELF)PORTRETTEN SCHILDEREN

Dat is leuk! Je eigen portret maken of van een ander. Van te voren een foto aanleveren, die zo wordt bewerkt dat het voor iedereen mogeljk is om een prachtig portret te maken, ook voor kinderen! Maak het in pop-art of realistisch. Dat kan in gezinsverband, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. 

Zelfportret resultatenZelfportret Julia Portret Hond 1 Portret ratje

MOZAÏEKEN voor volwassenen

Maak zelf de mooiste creaties met mozaïek. Het is als schilderen maar dan met gekleurde tegels en stenen. Een mooie afbeelding op een plank of tafeltje of een leuk patroon op spiegels, lijsten of andere ondergronden. Er is keuze uit diverse materialen. Je kan zelf natuurlijk ook iets meenemen om te mozaïeken. Wat dacht je van je naam of huisnummer? 
Bespreek de workshop met minimaal 4 personen. Actie: van 1 april tot 1 oktober 25% korting bij 4 personen, vanaf 6 personen zelfs 30% korting!!  Maximale groepsgrootte 8 personen.  Graag via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aanvragen met vermelding van 'mozaïek-actie.