WORKSHOP PORTRET SCHILDEREN 

Op 14 januari is er een workshop (zelf)portret schilderen gepland. Om half twee starten we, houd rekening met een tijdsduur van 3 uur. Kijk voor meer informatie op portretschilderen.  Aanmelden verplicht, maximaal 8 personen.

VAKANTIE WORKSHOPS 

Dat is leuk voor in de vakantie! Op diverse dagen activiteiten. Voor kinderen vanaf 4 jaar, maar natuurlijk mogen ook begeleiders meedoen voor dezelfde prijs. Iedere workshop is €12,50. De workshops gaan door bij minimaal 4 deelnemers  

HERFSTVAKANTIE
Maandag 24 oktober 14-16 uur. Timmeren!  
 
Eerst een plankje beschilderen, daarna een leuke afbeelding kiezen, spijkertjes erin slaan en met draad verbinden. Pleisters aanwezig ;).  

Dinsdag 25 oktober 14-16 uur. Afdrukken maken.
Ontwerp een mooie tekening, let op, bij cijfers en letters in spiegelbeeld, want we gaan dat overbrengen op een plaatje en een oplage drukken. Worden het kaartjes, of schilderijtjes? Of misschien al kerstkaarten?

Woensdag 26 oktober 14-16 uur, Krimpie dinky.  
Ken jij krimpie dinky? Je maakt mooie ontwerpjes op een plaatje, geeft het prachtige kleuren en daarna gaan we het krimpen. Het wordt 7 keer zo klein en veel dikker. Bedenk van tevoren bij elk werkstuk wat het gaat worden: een sleutelhanger, een magneetje of een sieraad? 

 Graag aanmelden via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor de kerstvakantie worden er weer andere workshops gepland. 

Voor Campus010 superieuke workshops gegeven, zowel op middelbaar onderwijs als basisscholen. Kijk op de site van Campus010.
Dit jaar in opdracht van Campus010 houtworkshops gegeven, een designlampje maken, tasjes bedrukken en sieraden maken.


(ZELF)PORTRETTEN SCHILDEREN

Dat is leuk! Je eigen portret maken of van een ander. Van te voren een foto aanleveren, die zo wordt bewerkt dat het voor iedereen mogeljk is om een prachtig portret te maken, ook voor kinderen! Maak het in pop-art of realistisch. Dat kan in gezinsverband, vrijgezellenfeestje of bedrijfsuitje. 

Zelfportret resultatenZelfportret Julia Portret Hond 1 Portret ratje